Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alex Sandro și-a prelungit contractul cu Juventus: Fundașul brazilian a refuzat oferte de la Manchester United, Real Madrid și PSG

Manchester United, Real Madrid sau PSG sunt echipele care, potrivit presei internaționale, și-au arătat interesul pentru brazilianul Alex Sandro, însă misterul, în ceea ce privește viitorul jucătorului, a fost elucidat. Fundașul de 27 de ani a semnat prelungirea contractului cu Juventus, informează mediafax.

citește și: Kelemen Hunor, atac dur la adresa premierului:’Aţi creat un şoc, un haos uriaş cu riscuri imense’

Joi, 20 decembrie, Alex Sandro și oficialii torinezi au pus semnătura pe noua înțelegere, iar brazilianul a intrat în top 10 cei mai bine plătiți jucători din Serie A. Salariul a fost majorat de la 2,8 milioane de euro la 5 milioane, conform Football Italia.

"Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să ajung unde mă aflu astăzi aici", a notat Alex Sandro, pe Instagram. "Sunt foarte fericit că am semnat și că voi continua să fac parte din familia lui Juventus", a mai declarat brazilianul.

În topul celor mai bine plătiți jucători din Serie A, 8 sunt de la Juventus: Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala, Miralem Pjanic, Douglas Costa, Sami Khedira, Leonardo Bonucci, Emre Can și Alex Sandro, în timp ce fotbaliștii lui AC Milan, Gonzalo Higuain și Gianluigi Donnarumma, completează top 10.

Transferat la Juventus pentru 26 de milioane de euro, Alex Sandro are contract cu italienii până în 2023, potrivit noii înțelegeri.

50 de milioane de euro este cota lui Alex Sandro, conform Transfermarkt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.