Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexander Albon revine anul viitor în Formula 1, urmând să concureze pentru Williams

Thailandezul Alexander Albon va reveni anul viitor în Formula 1 după un sezon, urmând să concureze pentru Williams alături de pilotul canadian Nicholas Latifi, a anunţat miercuri echipa britanică într-un comunicat, transmite AFP.

Albon îi va lua locul britanicului George Russell, promovat la Mercedes în locul finlandezului Valtteri Bottas, care va pleca la Alfa Romeo.

Thailandezul de 25 de ani, născut la Londra, a pilotat în Formula 1 în 2019 şi 2020, în primele şase luni pentru Toro Rosso, apoi pentru Red Bull, reuşind două clasări pe podium (locul 3 în MP al Toscanei şi în cel al Bahrainului în 2020), informează Agerpres.

În 2021, Red Bull l-a retrogradat în rolul de pilot de încercare şi de rezervă, preferându-l în locul său pe mexicanul Sergio Perez. În acest an, Albon concurează în campionatul german - DTM.

Latifi, 26 de ani, a venit la Williams în 2019, iniţial ca pilot de rezervă, apoi ca titular începând de anul trecut. Cel mai bun rezultat al său este locul 7 în Ungaria în acest an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.