Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexander Zverev, incert pentru US Open, ar putea reveni în septembrie, la Cupa Davis

si.com
Alexander Zverev
Zverev a fost nevoit să se retragă după ce a suferit o accidentare în timpul semifinalei de la Roland Garros împotriva spaniolului Rafael Nadal, fiind supus unei intervenţii chirurgicale la ligamentele gleznei drepte, luna trecută.

Campionul olimpic en titre la simplu, în vârstă de 25 de ani, nu exclude deocamdată participarea la ultimul Grand Slam al anului, care va debuta pe 29 august, pe la Flushing Meadows.

"Sascha se recuperează bine şi încă speră că va fi apt pentru US Open. Cu toate acestea, este încă prea devreme pentru a spune dacă va fi capabil să concureze acolo sau nu", a declarat un purtător de cuvânt al lui Zverev.

"Cupa Davis de la Hamburg, în septembrie, pare un obiectiv mai realist, însă ţinem degetele încrucişate ca să poată fi gata mai devreme", a adăugat el.

Luna aceasta, Alexander Zverev, finalist la US Open în 2020, a postat un videoclip pe reţelele de socializare în care poate fi văzut mergând fără cârje. Săptămâna aceasta, el şi-a confirmat participarea la Openul Japoniei, programat între 3 şi 10 octombrie la Tokyo.

Zverev vizează însă o revenire mai rapidă în competiţie, pentru a putea conduce campania Germaniei în faza grupelor Cupei Davis, în perioada 13-18 septembrie.

Germania va disputa pe teren propriu, la Hamburg, meciurile cu Franţa, Belgia şi Australia, adversarele sale din Grupa C. Primele două clasate în cele patru grupe ale Cupei Davis vor avansa în sferturile de finală ale acestei competiţii, rezervată echipelor naţionale masculine de tenis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.