Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexander Zverev nu va participa la turneul de la Wimbledon

Wimbledon

Tenismanul german Alexander Zverev, campionul olimpic en titre, nu va participa luna aceasta la turneul de Mare Şlem de la Wimbledon şi ar putea sta departe de circuit mai multe luni, după accidentarea la gleznă suferită săptămâna trecută, la Roland Garros, a anunţat fratele său, citat de agenţia DPA.

Alex Zverev (25 ani), numărul 3 mondial, s-a accidentat după ce şi-a răsucit glezna în cursul meciului cu spaniolul Rafael Nadal, vineri, în penultimul act al turneului parizian de Mare Şlem.

Jucătorul a vorbit de mai multe ligamente rupte, pe reţelele de socializare, iar controlul final la care a fost supus a avut loc luni, la Munchen, însă rezultatele acestuia nu au fost anunţate deocamdată.

Fratele său, Mischa Zverev, a declarat marţi pentru cotidianul Bild că "Wimbledon este exclus, asta-i clar", în condiţiile în care turneul londonez de Grand Slam debutează pe 27 iunie.

"Dacă unul sau două ligamente sunt rupte, ar putea alerga din nou săptămâna viitoare. Dacă sunt mai multe, atunci ar putea dura luni de zile", s precizat Mischa Zverev.

În această ultimă eventualitate, Alexander Zverev ar putea rata, de asemenea, ultimul turneu major al anului, US Open, care va debuta pe 29 august la New York.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.