Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandra Dinu, reacție furibundă după ce a apărut în presă informația că ar avea o idilă cu Bobby Păunescu

Alexandra Dinu

Bobby Păunescu a distribuit pe rețelele sociale imagini provocatoare alături de Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, chiar din dormitorul vilei sale din Positano, Italia.

Internauții au comentat pe marginea imaginilor publicate de Bobby Păunescu și au început să speculeze o presupusă relație a milionarului cu fosta soție a lui Adrian Mutu.

Se pare că, între Bobby Păunescu și Alexandra Dinu este un singur tip de relație, aceea de prietenie.

Fosta soție a lui Adrian Mutu a izbucnit pe rețelele de socializare și a publicat un mesaj furibund la adresa tuturor persoanelor care au speculat o presupusă relație amoroasă dintre ea și Bobby Păunescu.

”In legaturà cu informatile apärute astäzi în spatiul public, vreau sã lämuresc faptul cã sunt doar simple speculatii.

Sunt într-o relatie de amicitie de multi ani cu Bobby

Päunescu, si am petrecut câteva zile de vacantã, la Villa Treville din Positano, împreunã cu el si cu alti prieteni comuni. Au fost publicate pe Instagram Stories mai multe video-uri din timpul vacantei petrecute aici, pe care le-am si repostat fãrã sã mã gândesc cã pot genera speculatii cu privire la o relatie între mine si Bobby.

Repet. Intre mine si Bobby nu e NICI O ALTÃ RELATIE în afara de cea de amicitie si colaborare profesionalã. Mai mult, sunt dezamãgitã de faptul cà un prieten vechi, asa cum I-am considerat pe Bobby, a lasat sa se înteleaga ceva mai mult, printr-o fotografie urcata pe Instagram Stories, in care apare o alta femeie cu parul blond, a carei fatã însã nu se vede si al carui nume I-am aflat ulterior. Numele ei nu am sã il fac public, tocmai pentru cà respect dreptul oricârei persoane la privacy.

Sunt dezamagita de lipsa de profesionalism a presei care mi-a asociat numele, farã nicio urmã de dubiu, cu o fotografie în care apare aceasta femeie blondã, speculând ca ar fi vorba despre mine si construind astfel o poveste care nu are nicio bazà realã, fiindu-mi încälcat astfel dreptul la replica.

Daca as fi avut o relatie amoroasa cu Bobby Päunescu nu ar fi fost nevoie nici sa ascund acest lucru si nici sa il neg.

Aceste articole nefondate si preluate de toata presa fãrã a mi se cere macar un punct de vedere sunt abuzive si aduc atingere imaginii mele publice.

Prin urmare, solicit publicarea dreptului meu la replica de catre jurnalistii care, în goana dupà vizualizari si senzational au considerat cã pot sã scrie despre mine fãrã a exista consecinte legale. Precizez ca am luat legatura si cu un avocat si vor urma demersuri legale si firesti fata de cele scrise pânã in prezent”, a fost mesajul publicat de Alexandra Dinu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.