Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandra Ignatik și Gabriela Ruse părăsesc Australian Open în faza calificărilor

pro sport
Elena-Gabriela Ruse,

Alexandra Ignatik și Gabriela Ruse, ultimele două sportive din România prezente în calificările pentru tabloul principal de la Australian Open, au părăsit marți noaptea competiția de la antipozi, ambele fiind învinse în turul doi al turneului preliminar.

Gabriela Ruse (112 WTA) a întâlnit-o pe pe franceza Selena Janicijevic (185 WTA) fiind învinsă în două seturi, cu 7-5, 6-3, după un meci intens de două ore.

Ruse a început foarte bine partida și a condus în primul set cu 4-1 și două break-uri avans, însă a cedat apoi inexplicabil, fiind egalată la 4-4. A realizat apoi un nou break pentru 5-4, având serviciul în game-ul cu care putea închide setul. Din păcate nu a reușit, cedând 3 game-uri consecutive, pentru 5-7, după exact o oră de joc.

Setul secund a început cu un game epuizant în care s-au jucat 29 de schimburi, Ruse având între toate acestea o șansă de break nefructificată. În schimb a cedat ea pe propriul serviciu, la 2-4, nereușind apoi să recupereze. Înainte ca franceza să câștige cu 3-6, Ruse a mai salvat 3 mingi de meci în game-ul anterior.


Alexandra Ignatik (171 WTA) a cedat mult mai ușor în fața germanei Eva Lys (127 WTA), în doar 77 de minute, fiind învinsă cu 6-4, 6-1.

În primul set, Ignatik a avut avans de un break, la 4-3, însă germana a recuperat imediat, cu 3 game-uri consecutive. Setul secund a fost fără istoric, Ignatic câștigând doar 12 puncte, din cele 40 jucate.

Anterior, Irina Bara și Gabriela Lee părăsiseră și ele calificările de la Australian Open, în primul tur, astfel că România nu mai are reprezentante în această fază a competiției.

Australian Open începe luni, 16 ianuarie, pe tabloul principal la feminin România fiind reprezentată de Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Jaqueline Cristian și Patricia Țig.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.