Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandra Voiculescu se va bate pentru medalia de aur la Campionatele Mondiale de lupte pentru cadeți

hotnews.ro
Georgiana Antuca lupte libere

Sportiva română Alexandra Voiculescu se va bate pentru medalia de aur cu americanca Erica Pastoriza, la categoria 40 kg, vineri, la Campionatele Mondiale de lupte pentru cadeţi de la Budapesta.

Vicecampioana europeană a învins-o în sferturi pe rusoaica Tana Tiuliuş, iar în semifinale a trecut de azera Elvina Karimzada. De remarcat că în semifinale, Pastoriza a întrecut-o pe campioana europeană Anastasia Polska (Ucraina), cea care a învins-o pe Voiculescu în finala de la Samokov (Bulgaria), luna trecută.

La cat. 46 kg, Nicoleta Cristina Băjan a dispus în preliminarii de Kornelia Nikolett Laszlo (Ungaria), dar a pierdut în sferturi la azera Ruzana Mamadova şi va evolua vineri în recalificări, contra sportivei kazahe Alia Daulet.

La cat. 49 kg, Delia Gabriela Voiculescu a dispus în optimi de Emine Hyusein Osman, a fost învinsă în sferturi de elveţianca Svenja Jungo, iar joi, în recalificări, a câştigat contra italiencei Fabiana Rinella, fiind învinsă însă în meciul pentru bronz de americanca Audrey Rae Jimenez.

În limitele cat. 53 kg, Kriszta Kafai s-a impus în optimi în faţa kîrgîzei Aidanek Melispekova, dar a pierdut în sferturi în faţa elveţiencei Annatina Kendra Lippuner.

La cat. 61 kg, Steluţa Cosmina Subţirică a întrecut-o în optimi pe germanca Luna Rothenberger, a pierdut în sferturi în faţa bulgăroaicei Sofi Stefanova Teneva şi o va avea ca adversară în recalificări pe unguroaica Yasmine Soliman, conform agerpres.

La cat. 69 kg, Barbara Abigel Sere a fost învinsă în sferturi de americanca Amit Elor şi se va bate pentru bronz cu Viktoria Radkova (Belarus).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.