Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandrion Group a achiziţionat pachetul integral de acţiuni al companiei Cavaway din Cipru

afacere

Alexandrion Group, cel mai mare producător şi distribuitor de băuturi spirtoase şi vinuri din România, cu o reţea de distribuţie globală care acoperă peste 50 de ţări, anunţă că pe 30 august 2022 a achiziţionat integral acţiunile Cavaway Ltd, o companie cu sediul ȋn Larnaca (Cipru).

Prin preluarea Cavaway, Alexandrion Group, care ȋn 2019 achiziţiona pachetul majoritar de acţiuni al companiei, devine unul dintre cei mai mari distribuitori de băuturi alcoolice din Cipru. În acelaşi timp, achiziţia ȋntăreşte amprenta Grupului ȋn regiunea mai extinsă de la Sud-Estul Mării Mediterane, arată un comunicat. De asemenea, achiziția plasează Alexandrion Group într-o poziție favorabilă pentru a obţine o cotă de piață nouă și mai mare, scrie Mediafax.

Nawaf Salameh, Preşedinte Fondator Alexandrion Group, a declarat: “Achiziția Cavaway marchează recunoașterea succesului companiei, dar și angajamentul Grupului Alexandrion de a o sprijini să aibă o creştere şi mai agresivă. Viitorul sectorului, precum și dinamica accelerată ȋn plan geostrategic, energetic și economic la nivel european și internațional, impun unirea forțelor și crearea sinergiilor operaționale pentru a aborda în mod eficient condițiile de piață în continuă schimbare. Aceste inițiative sunt necesare ȋntrucât operăm ȋntr-un mediul extrem de competitiv care evoluează într-un ritm rapid. În același timp, având în vedere toate cele menţionate, achiziția reflectă și amplifică impactul filozofiei și valorilor noastre fundamentale, pentru că atributele de calitate ale Cavaway sunt în concordanță cu cele ale Grupului Alexandrion. Mai mult decât atât, Cavaway nu numai că își continuă operațiunile în Cipru la aceleaşi standarde de calitate și cu acelaşi profesionalism, cu ajutorul cărora a devenit o companie importantă ȋn domeniul său, dar, în același timp, obține acces la un „vehicul” global de oportunități și perspective de creștere."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.