Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Arșinel, vizitat de un medic celebru! COVID-19

Povara de pe umerii marelui actor Alexandru Arșinel (80 de ani) nu este ușoară. După îmbolnăvirea soției și apariția propriilor sale probleme de sănătate, trecând și printr-un transplant renal, dar și după decesul partenerei sale de scenă, iubita actrița Stela Popescu la sfârșitul lui 2017, reputatul Arșinel trebuie acum să facă tot posibilul să evite infecția cu SARS-CoV-2.

Pandemia care afectează tot globul astăzi poate fi periculoasă pentru maestru. De aceea, Alexandru Arșinel face tot posibilul să se ferească de temuta boală COVID-19, evitând orice ieșire „care nu reprezintă o urgență”. E de menționat și faptul că soția sa este imobilizată la pat, iar el îi poartă de grijă zi și noapte.

Arșinel încearcă să aibă în casă tot ce e esențial. În primul rând, medicamente, care nu sunt deloc puține. Apoi, după cum a spus actorul în emisiunea lui Teo de la Kanal D, trebuie să aibă provizii de alimente diverse, lucru de care are grijă cei doi fii, Bogdan și Cristi.

Dar actorul a menționat faptul că nu doar copiii săi i-au fost alături, ci și un chirurg cunoscut: Doctorul Adina Alberts. „Copiii mă ajută tot timpul, când vine Bogdan, când vine Cristian. Dar m-am trezit la poartă cu doamna Adina Alberts. M-a întrebat de ce am nevoie, medicamente, fructe, carne… Mi-a adus fructe și mi-a plăcut foarte mult gestul ei total dezinteresat și uman... Am simțit că nu m-a uitat lumea”, a povestit actorul, impresionat de acțiunile doamnei doctor Alberts.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.