Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Baicu Ciudin, candidat la funcția de Senator, a fost alături de primarul PRO România al Comunei Dănești la depunerea jurământului de investitură!

Facebook
dfg

PALIŢĂ CONSTANTIN-MĂDĂLIN, primarul Pro România, a câștigat Primăria comunei Dănești cu un procent de 51,58 %.

Alexandru Baicu Ciudin, candidat la funcția de Senator în județul Gorj, este alături de primarul Mădalin Paliță, PRO România, din comuna Dănești și va susține introducerea reţelor de canalizare şi gaze atât în această comună, cât și în toate comunele din judet. Împreună cu colegul meu, Alin Văcaru, președintele PRO România și Deputat de Gorj vom susține investițiile pentru toate comunele din județ! Aleșii locali din județul Gorj, indiferent de coloratura politică, vor avea un partener în echipa PRO România Gorj pentru susținerea investițiilor din județ.

Echipa PRO România- Social Liberală din comuna Dănești are 6 consilieri locali 5 din partea Pro Romania și unul din partea ALDE! Aceștia vor lucra pentru comunitate și vor susține proiectele de dezvoltare a acestei localități!

Totodată, împreună cu primarul Mădalin Paliță, vom susține sistemul de educație și vom moderniza unitățile de învățământ din comună! Echipa PRO România Gorj va susține proiectele PRO Dezvoltare a judetului și îi vom susține pentru a atrage cât mai multe investiții în infrastructura școlară, rutieră, infrastructura de apa, canalizare și gaze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.