Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cicâldău a efectuat tot antrenamentul alături de naţionala de tineret

Selecţionata de tineret a României continuă pregătirea pentru Euro 2019 în cantonamentul de la Bagno di Romagna. Pentru prima oară de la reunire, Alexandru Cicâldău a efectuat toate exerciţiile alături de colegii lui, informează frf.ro, potrivit news.ro.

Citește și: Aflat în spatele gratiilor, Liviu Dragnea primește o nouă lovitură! Marele său proiect, dinamitat!

Luni, de la ora locală 11.00, cei 16 tricolori prezenţi în acest moment sub comanda lui Mirel Rădoi, au avut programată o nouă şedinţă de pregătire.

Timp de aproximativ 90 de minute, jucătorii s-au antrenat pe terenul din incinta complexului hotelier. Pentru prima oară de la reunire, Alexandru Cicâldău a efectuat toate exerciţiile alături de colegii lui. Mijlocaşul craiovean s-a prezenta la lot cu o uşoară problemă medicală şi a fost menajat în prima parte a cantonamentului.

Citește și: Rareș Bogdan aruncă bomba! Dorește închisoare pe viață pentru aceste persoane

Lipsesc din Italia cei 6 jucători care se află în lotul primei reprezentative, Ionuţ Radu, Ionuţ Nedelcearu, Dennis Man, Tudor Băluţă, Ianis Hagi şi George Puşcaş, plus Cătălin Căbuz, implicat în meciurile de baraj pentru menţinerea/promovarea în Liga 1. Primii şase vor sosi la hotelul Miramonti mâine, direct din Malta, iar portarul de la Hermannstadt va ajunge în cantonament în cursul zilei de joi.

Pe 15 iunie, tricolorii se vor muta în oraşul Forli, situat la 30 de km de Cesena. Aici se va sta pe durata turneului final.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.