Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cicâldău e monitorizat de Standard Liege. Răzvan Marin, fost jucător în Belgia: 'Aş putea să-l ajut să se adapteze mult mai repede'

www.digisport.ro
Răzvan Marin Standard

Standard Liege urmăreşte în continuare jucători români la Campionatul European U21. După ce l-au avut pe Răzvan Marin, care a făcut o impresie excelentă şi a adus milioane bune în conturile clubului, belgienii vor să transfere încă un fotbalist din naţionala lui Mirel Rădoi, din câte se pare, informează MEDIAFAX.

Citește și: Daniel Zamfir lansează NUCLEARA: Pe listele AEP sunt 700.000 de persoane în plus față de datele INS

Îl vor pe Alexandru Cicâldău, după cum afirmă sport.ro. Răzvan Marin a comentat şi el posibilitatea ca mijlocașul Craiovei să ajungă la Standard. A declarat că mişcarea ar fi una foarte bună pentru viitorul acestuia şi chiar el l-ar putea ajuta să se acomodeze cu tot ce înseamnă fotbalul şi viaţa din Belgia: ”Chiar dacă plec la Ajax, Liege e la două ore distanţă, aş putea să-l ajut să se adapteze mult mai repede la club", a declarat Marin la Pro X.

Citește și: Andrei Caramitru pune tunul pe Klaus Iohannis! Atac de ultimă oră și la PNL

Cicâldău are un an de când s-a transferat la Craiova. În vara sezonului trecut a făcut trecerea de la Viitorul Constanţa pentru un milion de euro. A prins 43 de meciuri, a marcat 5 goluri şi a oferit 9 pase decisive. Transfermarkt îi oferă o cotă de piaţă de 4 milioane de euro fotbalistului care are un singur trofeu în palmares. Titlul de campion cu Viitorul, din 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.