Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Coita, co-președinte PSL: În fața celei mai grave crize din ultimul deceniu, PNL trebuie să arate bărbăție și să-și asume guvernarea!

Facebook
Alexandru Coita

Co-președintele Platformei Social-Liberale (PSL) susține în cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook că situația este critică în ceea ce privește răspândirea coronavirusului și că România intră total nepregătită și cu un guvern cu puteri limitate. El îndeamnă PNL să renunțe la aventurile politice și să își asume guvernarea cu bărbăție:

”Ceea ce am avertizat în ultimele zile pare a se confirma: România intră legată la ochi, fără Guvern, într-o situație critică!

Datele consemnate de autoritățile internaționale privind evoluția epidemiei de COVID-19 validează prezumția unei creșteri rapide și exponențiale a numărului de îmbolnăviri la nivelul populației. Este valabil și în cazul României.

Efectele crizei nu vor fi resimțite doar în domeniul sănătății publice: ne putem aștepta la implicații economice majore pentru toți cetățenii.

În aceste condiții, prelungirea actualei crize politice ar fi un act de iresponsabilitate fără precedent în istoria recentă a României. Nu există vreun om politic care să-și dorească să intre în istorie ca fiind cel cel care a lăsat România fără direcție în fața celei mai grave crize mondiale a ultimului deceniu. Cu atât mai puțin pentru a facilita un interes electoral îngust.

Având în vedere cele de mai sus solicit, în numele Platformei Social Liberale, Parlamentului României să asigure de urgență învestirea Executivului propus de Partidul Național Liberal și girat de președintele Iohannis, ca unică soluție de a asigura un răspuns coerent la criza COVID-19.

România nu își permite în acest moment aventuri! PNL are de dat acum un examen în fața națiunii: poate alege cu bărbăție și asumare varianta mai grea a guvernării sau poate continua să joace alba-neagra cu sănătatea și cu viitorul acestei țări.

Le cerem politicienilor să își asume varianta normală și dreaptă. România are nevoie acum de un Guvern care să protejeze cetățenii țării!”, susține Alexandru Coita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.