Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Coita, co-președintele PSL: Florin Cîțu plutește printre fumurile propriei incompetențe

Facebook
Alexandru Coita

Decizia agenției Moody’s de a retrograda perspectiva de rating a României este un semnal grav, cu impact imediat asupra costurilor de finanțare ale țării noastre pe piețele externe. Ne vom împrumuta mai greu și cu costuri mai mari tocmai în momentul în care România are cea mai mare nevoie de bani pentru a susține economia și locurile de muncă, aflate în comă indusă în urma epidemiei COVID-19, e de părere Alexandru Coita, co-președintele Platformei Social-Liberale (PSL).

”Acest semnal arată un singur lucru: piețele financiare nu au încredere în modul în care Guvernul Orban-Cîțu gestionează criza. Și au dreptate! Reacția a fost lentă, măsurile insuficiente și prost aplicate! Programul IMM Invest, care ar fi oferit o gură de oxigen firmelor românești, încă nu este operațional! Cîțu nu este victima hackerilor imaginari, ci a fumurilor propriei incompetențe! Iar reacția domniei sale, care se bucură de necazul României, arată că Ministrul Finanțelor este desprins de realitate și inhalează aerul toxic al propriului său orgoliu.

Președintele Iohannis, împreună cu factorii politici responsabili, au obligația de a da un RESET guvernamental. Înfumurații mediocri trebuie să lase locul oamenilor competenți, patrioți și responsabili, cărora le pasă de români!”, a mai spus Alex Coita pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.