Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Coita confirmă informațiile: Lansez Partidul Republican din România

arhiva personala
Alexandru Coita

Alexandru Coita confirmă informațiile publicate orele trecute de stiripesurse.ro Într-o luare de poziție pe pagina sa de facebook, el anunță că lansarea oficială a noii formațiuni politice, Partidul Republican din România - PRR, va avea loc chiar mâine și dă și câteva detalii despre programul politic:

”Am citit, cu atenție, dar fără pic de îngrijorare, articolul publicat mai devreme pe site-ul Stiripesurse.ro. Ca întotdeauna, și de această dată voi încerca să fiu cât se poate de transparent și de corect. Însă, înainte de toate, vreau să mulțumesc tuturor acelora care mi-au scris mesaje de susținere și încurajare în ultima oră, apreciez interesul vostru și îmi doresc să reușim să ne strângem cât mai mulți în perioada imediat următoare.

Într-adevăr, mâine, de la ora 20, va avea loc momentul de lansare a noului partid, în direct pe Facebook. Fără să vă dau acum mai multe detalii, pot să vă spun că partidul pe care îl lansăm mâine este un proiect radical de centru, orientat spre Vest, care luptă pentru toți românii.

În ceea ce privește întrebările lansate de jurnaliștii de la stiripesurse.ro, sunt în măsură să fac următoarele precizări:

Nu, nu există nicio legătură oficială între partidul pe care îl vom lansa și Partidul Republican al lui Donald Trump. Este adevărat, însă, că alături de noi sunt mulți români din diaspora de peste Ocean, susținători ai Republicanilor americani.

Partidul pe care îl lansăm mâine nu este controlat din exterior, nu are misiuni ascunse și nici nu este o remorcă a unei alte formațiuni. Ne adresăm tuturor românilor, indiferent dacă sunt simpatizanți de stânga sau de dreapta. Considerăm că o mare parte dintre cetățeni nu se simt reprezentați politic azi și au nevoie de o Alternativă. Nu suntem în război cu nimeni, dar suntem în luptă cu metehnele marilor partide, mai noi sau mai vechi, cu ipocrizia, superficialitatea și lipsa de soluții din toate partidele.

Vă mulțumesc! Ne vedem mâine la ora 20 la lansare.”, scrie Alexandru Coita pe pagina sa de facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.