Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Crețu a înscris golul decisiv pentru Maribor în meciul cu AIK, din turul 2 al Ligii Campionilor

www.digisport.ro
Alexandru Crețu

Alexandru Crețu (27 de ani) a înscris, miercuri, golul decisiv al lui Maribor (Slovenia), în partida retur de pe terenul lui AIK (Suedia), scor 3-2, după prelungiri. Echipa românului s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Mihai Fifor anunță măsuri drastice după tragedia din Caracal: Nimeni nu va fi iertat

După victoria din tur, de pe teren propriu, scor 2-1, Maribor a mers la Stockholm pe Friends Arena, unde AIK a avut un start excelent, deschizând scorul după doar patru minute, prin Per Karlsson. Andrej Kotnik a restabilit egalitate la trei minute după pauză, însă Sebastian Larsson a dus scorul la 2-1 pentru suedezi, în minutul 61.

S-a intrat în prelungiri, unde norvegianul Tarik Elyonoussi, adversar al României în preliminariile EURO 2020, a dus scorul la 3-1, un rezultat calificabil pentru echipa sa.

Alexandru Crețu a înscris golul decisiv în minutul 117, cu o lovitură de cap de la marginea careului mic. S-a terminat 3-2 pentru AIK, iar Maribor a obținut calificarea în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, datorită golurilor mai multe marcate în deplasare.

Citește și: Anunț de ultimă oră de la BNR! S-a decis azi: Apare o nouă bancnotă în România!

În turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, Maribor se va duela cu Rosenborg, campioana Norvegiei. Turul va avea loc pe 6/7 august, iar returul pe 13 august.

Alexandru Crețu evoluează la Maribor din februarie 2018, când a fost transferat de la rivala NK Olimpija Ljubliana, pentru 100.000 de euro. În România, mijlocașul a fost legitimat timp de șase sezoane la Poli Iași.

În sezonul trecut, Crețu a obținut titlul de campion al Sloveniei alăuturi de Maribor, pentru care a evoluat în 30 de partide și a înscris un gol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.