Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cumpănașu a ajuns la capătul răbdării și trece la amenințări: 'O să aflați mai multe, dacă nu o găsesc'. Ce ultimatum primesc autoritățile

arhiva personala
Alexandru Cumpanasu

Alexandru Cumpănașu a lansat un ultimatum către autorități. În contextul în care a lansat o serie de acuzații incendiare fără a le proba însă, acesta a avertizat acum că dacă autoritățile nu o găsesc pe Alexandra până mâine (c.n. vineri) atunci va ieși public cu mai multe informații.

Monstrul din Caracal, audiat 9 ore de procurorii DIICOT - Avocatul lui Gh. Dincă dezvăluie ce a spus în fața anchetatorilor

"O să aflați mai multe după ziua de mâine dacă nu o găsesc până mâine", a afirmat Alexandru Cumpănașu după ce a vorbit în emisiunea lui Tudor Barbu de pe B1TV despre faptul că suspectul principal, Gheorghe Dincă, ar fi fost amantul unei judecătoare din Caracal.

De altfel, Alexandru Cumpănașu a afirmat în ultimele zile că el nu crede că Alexandra ar fi fost ucisă și a mai arătat că Gheorghe Dincă ar fi parte a unui grup care se ocupă cu traficul de persoane în Europa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.