Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cumpănașu aruncă BOMBA în cazul Caracal: procurorii DIICOT refuză să reconstituie arderea cadavrelor în butoi

telegrafonline.ro
cumpanasu alexandru

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, anunță că procurorii DIICOT refuză să reaudieze membrii familiei Dincă sub acuzații de trafic de persoane, dar și să reconstituie arderea cadavrelor în butoi, pentru a vedea dacă acest lucru a fost sau nu posibil și a testa dacă Gheorghe Dincă spune adevărul privind uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu.

"Dragi români, DIICOT ne-a lăsat fără cuvinte!!! Am decis, CU ORICE RISC, RECUZAREA tuturor procurilor de caz! Aceștia au respins toate solicitările mele privind audierea de persoane și administrarea de probe care dovedesc TRAFICUL DE PERSOANE în cazul Alexandrei. Acești indivizi au sărit calul îngrozitor! Vă rog să citiți și dummeavoastră documentele atașate (răspunsul DIICOT la solicitările mele) și să vă uluiți.

Citește și: VIDEO Carnagiu pe o șosea din Ialomița: ZECE MORȚI și ȘAPTE răniți după ce un microbuz a lovit un TIR

Printre solicitările respinse se numără reaudierea familiei lui Dincă, confruntarea acestora cu menajera care îi acuză de trafic de persoane, realizarea experimentului judiciar privind posibilitatea arderii în butoi, etc.

Atrag atenția tuturor canalelor media că începând din acest moment orice imagine sau informație preluată de pe pagina mea de Facebook, care nu are specificată sursă - Alexandru Cumpănașu, va atrage acționarea în instanța, la CNA și la Parchet. Nu ne mai jucăm. Împreună cu familia mea vom lua de mâine decizii radicale față de orice relatare sau referire la Alexandra sau situația acesteia fără acceptul familiei sau cu participarea acesteia și îi avertizăm că nu suntem furnizori de rating. Le mulțumesc jurnaliștilor a căror minte nu le-a fost intoxicată de bani sau ordine și au continuat să respecte familia și să prezinte informațiile în mod obiectiv", scrie pe Facebook Alexandru Cumpănașu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.