Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cumpănașu, atac VIRULENT la adresa liderilor politici: 'Iohannis, Cioloș, Barna, profitorii crimei de la Clubul Colectiv'

CNMR
Alexandru Cumpanasu CNMR

Candidatul la prezidențiale, Alexandru Cumpănașu, a lansat, pe Facebook, un atac virulent la adresa politicienilor care, pe 30 octombrie, își fac imagine pe durerea rudelor celor morți în tragedia de la Clubul Colectiv, de acum patru ani.

Citește și: Florin Cîțu a făcut declarații- Ce se va întâmpla cu majorarea pensiilor

"Mi-au spus unii contracandidați că uneori sunt nervos. Acum de exemplu sunt FOARTE NERVOS! Cu ce TUPEU apare Iohannis la locul unde au murit 67 tineri în CRIMA de la Colectiv?! Cu ce TUPEU, CIOLOȘ și BARNA - profitorii acestei CRIME - dau mesaje de condoleanțe și păreri de rău? CINE, dacă nu EI au avut puterea să deconspire CRIMINALII de la COLECTIV, în ultimii 5 ani? Cu ce TUPEU vorbește DĂNCILĂ despre problemele de la ISU acum? Ce a făcut de când este prim-ministru pentru aflarea ADEVĂRULUI?! Cât de IPOCRIȚI și TICĂLOȘI pot fi acești presupuși lideri?! Peste 5 ani la fel vor proceda și cu Alexandra și Luiza?! Vor ieși CĂLĂII să le plângă?!  Pentru Dăncilă, ARAFAT este vinovat, și este, pentru ca s-a lăsat înghițit de SISTEM. Dar EA, este vinovată cu ceva pentru NEPĂSAREA de până azi?! Eu am fost la mitingul de la Colectiv din prima zi! Am cerut COMISIE DE ANCHETĂ PARLAMENTARĂ! Dăncilă, în loc să dea ordin ca parlamentarii PSD să constituie comisia, face declarații penibile! Cât vom mai suporta CRIMINALII, pe post de ÎNGERI?!! Și pentru toate lichelele: DA. SUNT NERVOS! Și să-i ferească Dumnezeu să ajung Președinte pe toți acești CRIMINALI ai SISTEMULUI!

Citește și: Olguța Vasilescu reacționează după ce Cozmin Gușă a intrat în PSD:’Nu mă simt confortabil’

În acele ore fatidice, când principala grija a SISTEMULUI era musamalizarea crimei odiose de la COLECTIV () personal am solicitat cu celeritate Guvernului României , răspunsuri CLARE , asupra situației respective , cît și o evaluare a eventualilor factori de risc , existenți pe întreg teritoriul tarii. RĂSPUNSUL acestor CRIMINALI (camuflati în îngeri ) NU MI- A FOST CONUNICAT NICIODATĂ De ce domnule Ciolos ? Pentru ca erați preocupat să preluați România, printr- o lovitură de stat " mascata " în spatele dezastrului?", a scris Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.