Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cumpănașu depune plângeri penale la DNA și DIICOT

CNMR
Alexandru Cumpanasu CNMR

Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR), anunță că va depune plângeri penale la DNA și DIICOT împotriva primarilor și consilierilor din sectoarele Bucureștiului. Motivul: programul școlar al elevilor, după ce multe școli își cheamă elevii să înceapă cursurile la ora 15:00. Cumpănașu spune că primul vizat este Sectorul 1 al Bucureștiului, unde primar este Dan Tudorache, de la PSD.

”Dragi romani, este incredibil cum se poarta unele dintre autoritatile publice locale si centrale cu interesul public al COPIILOR. In perioada urmatoarea CNMR intentioneaza sa depuna mai multe plangeri penale la DNA si DIICOT fata de nepasarea sau jocurile de culise din jurul educatiei pentru copiii Bucurestiului pentru inceput. Sunt copii de 6 ani care merg la scoala la ora 15:00 pt ca unii consilieri locali inteleg sa faca politica absentand de la sedintele Consiliilor Locale din Bucuresti sau pt ca unele avize din ministere vin foarte greu. Repet: NU este vorba de lipsa banilor. Ci este vorba de infractiunea "de a nu face ceva" prevazuta de Codul Penal. Daca primarii si consilierii Bucurestiului precum si unii functionari din ministere vor mai tolera macar o secunda astfel de situatii vor trebui sa plateasca. Rabdarea noastra a luat sfarsit!. P.S.: Vom incepe cu Sectorul 1 din Capitala.”, e mesajul lui Cumpănașu.

Citește și: Cozmin Gușă face noi comentarii! ‘Viorica Vasilica Dăncilă s-a impus ca fiind serioasă și tare pe tocuri și a predat ștafeta, ca să râdem de cineva la nivel de PSD’ .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.