Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cumpănașu, după întrevederea cu Sorina Pintea: O echipă de control pleacă la INML! Când vom avea primele concluzii

cumpanasu

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a mers astăzi la sediul Ministerului Sănătății pentru a-i cere Sorinei Pintea să demareze un control la INML. El a spus la ieșire că o echipă de control de la minister va pleca la INML, iar primele concluzii le vom avea în cursul zilei.

„Doamna ministru a dispus de îndată control. Deci, cineva a plecat sau va pleca acum în control la INML, urmând ca în această seară să avem primele concluzii. (...) Așadar, s-a acționat cu celeritate.”, a spus Cumpănașu.

Dumitru Buzatu lansează varianta intrării PSD în opoziţie: "În cazul ruperii coaliției, PSD trebuie să intre în opoziție"

Potrivit unchiului Alexandrei, în sesizarea depusă ministrului Sorina Pintea a cerut control la INML pentru a fi verificată, între altele, respectarea termenelor în privința expertizelor ADN.

Demersul lui Cumpănațșu vine după ce directorul INML, George Curcă, a anunțat marți că rapoartele transmise DIICOT în cazul Caracal sunt preliminare deoarece expertiza continuă pe rămășițele identificate și subliniază că toate oasele sunt în curs de reanalizare, chiar dacă sunt în stare avansată de degradare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.