Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cumpănașu, după moțiunea de cenzură: 'Cursul euro va exploda. Speranța românilor va fi înlocuită de incertitudine'

Inquam Photos / Ilona Andrei
Inquam Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu, candidatul independent la prezidențiale, a reacționat după moțiunea de cenzură, prin care Guvernul Dăncilă a fost demis.

Citește și: Victor Ponta își ‘toarnă’ foștii colegi din PSD: ‘Am sute de mesaje în telefon’

"Jocul de-a șoarecele și pisica din politica din România a depășit linia roșie

Indiferent de mize electorale, blaturi, aranjamente, funcții, șpăgi (și, până la urmă,orgolii), ACEASTĂ ȚARĂ ESTE A ROMÂNILOR. Nu pot considera decât iresponsabil jocul cu viețile a milioane de români care este mânat de dorința viscerală de putere a Clanurilor Politice. În aceste momente, toți marii jucători de pe bursă încep să devină ezitanți. Cursul euro va exploda. Speranța românilor va fi înlocuită de incertitudine.

Clanurile politice din România își tranșează propriile dispute pe suferința oamenilor nevinovați. Pe dramele familiilor care se gândesc cu groază dacă vor mai avea bani să-și achite ratele.

Mesajul meu către toți paraditorii politici, indiferent de culoarea lor politică, este să caute să împrumute suflet, pentru că nu-l au. Mai presus de orice, este stabilitatea acestei țări. Liniștea și demnitatea românilor. Valori care nu pot fi jucate la pariuri. Deși camuflat într-un exercițiu democratic, planul de destabilizare al României continuă fără menajamente. Guvernul României pare o adunătură de șefi de clan îmbuibați de parandărături, care au tupeul să aștepte ca "turma românilor" să-i voteze.

Citește și: Noi declarații făcute de Dan Barna! ‘ Am votat pentru claritate şi rezolvarea crizei’

Ei bine, GATA. Nici o palmă de pământ românesc nu va mai fi negociată ca la șeptic. Voi continua să lupt, înfruntând teroarea clanurilor politice, linșajul și cenzura, tocmai pentru că eu cred în puterea românilor de a înțelege că AȘA NU SE MAI POATE! După consumarea evenimentelor de astăzi, miza alegerilor prezidențiale este SUPRAVIEȚUIREA ROMÂNIEI.

Eu îmi doresc că românii să trăiască, nu să existe, să mănânce pentru a trăi, nu se trăiască pentru a mânca. Declar război total ipocriziei, furăciunilor, înțelegerilor mafiote din politică, și, nu în ultimul rând, și tuturor celor care au protejat aceste practici în decursul anilor.

Vă aștept lângă mine, e care pe care, ORI NOI, ORI EI", a scris Cumpănașu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.