Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cumpănașu, întâlnire cu ambasadorul italian: Candidatul la prezidențiale vrea să discute cu procurorul general al Italiei

CNMR
Alexandru Cumpanasu CNMR

Candidatul independent la prezidențiale, Alexandru Cumpănașu, a avut o întânire cu Marco Giungi, ambasadorul Italiei în România, căruia i-a prezentat situația nepoatei sale, Alexandra, răpită și ucisă la Caracal, și i-a cerut să-i intermedieze o întâlnire cu procurorul general al Italiei.

Citește și: Informații importante despre Ion Iliescu! În ce stadiu se află fostul președinte

"INFORMATIE BOMBA: AUDIENTA LA PROCURORUL GENERAL AL ITALIEI: Intalnire de GRAD ZERO:

Întâlnire oficială între Alexandru Cumpănașu, candidat la alegerile prezidențiale, și E.S Marco Giungi, ambasadorul Italiei

Comunicat de presă, 07 octombrie, 2019, București.

Astăzi, 7 octombrie 2019, la solicitarea domnului Alexandru Cumpănașu a avut loc o întâlnire oficială cu reprezentantul Republicii Italiene la București, Excelența Sa, domnul Marco Giungi.

Citește și: Elena Udrea iese la rampă! Ce se întâmplă, de fapt, cu Alina Bica

În cadrul întâlnirii, Alexandru Cumpănașu l-a informat pe E.S. Marco Giungi cu privire la situația actuală din cazul nepoatei sale, Alexandrei Măceșanu, solicitându-i totodată intermedierea, cât mai curând posibil, unei întâlniri cu procurorul general al Italiei, pentru a-i prezenta o serie de probe și informații referitoare la comiterea infracțiunilor de trafic de persoane din Italia, săvârșite de către cetățeni italieni și români.

În încheiere, E.S. Marco Giungi a menționat că va transmite cu celeritate autorităților italiene, inclusiv Parchetului General din Italia, toate informațiile pe care domnul Alexandru Cumpănașu i le va prezenta în perioada următoare. De asemenea, E.S. l-a asigurat pe domnul Alexandru Cumpănașu că Ambasada Republicii Italiene la București este pe deplin disponibilă pentru a coopera cu toate cazurile relevante în lupta împotriva traficului de persoane", a scris Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.