Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cumpănașu pornește un nou război: ce instituție a luat în vizor unchiul fetei ucise la Caracal

CNMR
Alexandru Cumpanasu CNMR

Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei ucise la Caracal de monstrul Gheorghe Dincă, va cere, miercuri, printr-o cerere pe care o va depune la ministerul Sănătății, un control la INML, după ce instituția a tergiversat să facă analizele ADN în cazul crimelor din Oltenia.

Citește și: Andrei Caramitru îi arată colții lui Moise Guran: ‘Are o postare halucinantă’

"#112vreausatraiesc. SOLICITARE CONTROL INML. Dragi prieteni, cinismul unor angajati ai statului roman ne-au transformat viata intr-un calvar. Comunicatul de astazi al INML si zvonurile halucinante din aceate zile cu privire la un eventual certificat de deces pe care l-ar fi eliberat sau presupusele analize finalizate de INML cu privire la ramasitele din liziera atribuite "pe surse" Luizei sunt intoxicari si bataie de joc la adresa tuturor.

Citește și: Șeful INML face anunțul! Rezultatele au fost doar preliminare, continuăm expertizele

De aceea maine la ora 10:30 voi depune la ministrul sanatatii solicitarea dispunerii unui control de fond la INML care sa identifice aceste scurgeri halucinante de informatii false dar si respectarea procedurilor administrative in procesul de comunicare publica sau a administrarii expertizelor in functie de competenta corpului de control al ministrului. Stiu ca incep un nou front si tulbur o noua MAFIE dar cred ca a venit momentul ca fiecare institutie publica sa se restarteze si sa nu ne mai trateze ca pe niste numere cand la mijloc este VIATA copiilor nostri", a anunțat Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.