Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cumpănașu a devenit, OFICIAL, purtător de cuvânt: Familia Alexandrei Măceșanu i-a dat procură notarială

Facebook
cumpanasu alexandru caracal dinca

Alexandru Cumpănașu a fost împuternicit, prin procură notarială, de părinții Alexandrei Măceșanu, fata pe care monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, susține că a ucis-o, să reprezinte familia în relația cu mass-media.

"Punct de vedere OFICIAL al familiei Macesanu catre mass media si opinia publica: "In atentia tuturor reprezentatilor mass-media si reprezentantilor CNA: Familia Macesanu multumeste si este recunoscatoare tuturor reprezentantilor media care inteleg lupta noastra pentru dreptate si adevar in cazul Alexandrei!

In acelasi timp, tinand cont de faptul ca Alexandra este minora va cerem sa respectati dreptul familiei in a-i asigura protectia si demnitatea si pentru ORICE informatie pe care o o prezentati sau difuzati si care o vizeaza sau ne vizeaza sa contactati reprezentantul legal al familiei pentru relatia cu mass media si institutiile statului, domnul Alexandru Cumpanasu, varul nostru si unchiul Alexandrei, imputernicit de noi prin procura notariala. Am trecut prin prea multe si Alexandra a fost suficient jignita in lipsa de aparatori ai interlopilor si persoane lipsite de valori si bun simt in spatiul public.

Citește și: Guvernul Orban începe săptămâna cu împrumuturi! O nouă sumă uriașă luată de la bănci

Imaginea, sentimentele, curajul si bunatatea ei trebuiesc respectate. Persoana desemnata de noi sa ne reprezinte are si puterea de a apela la orice institutie pentru a ne apara drepturile daca nu se va tine cont de rugamintea noastra. Va rugam asadar sa nu il mai deranjati pe domnul avocat Moldovan cu solicitari de puncte de vedere sau informatii. Domnul avocat are din partea noastra tot sprijinul pentru a se ocupa de aspectele juridice ale acestui dosar. Va multumim

Cu respect,

Teodora Macesanu

Ioan Macesanu", a scris Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

Citește și: Moise Guran, funcție-cheie în USR-PLUS! Alianța se transformă într-un singur partid

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.