Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cumpănașu: Susțin finalizarea procedurilor de numire a lui Nicolae Ciucă drept cea mai bună alegere pentru funcția de premier

CNMR
Alexandru Cumpanasu CNMR

Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, susține desemnarea ca premier a lui Nicolae Ciucă.

"In calitate de Presedinte al CNMR (Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei) salut si sustin finalizarea procedurilor de numire a domnului Nicolae Ciuca drept cea mai buna alegere pentru functia de PrimMinistru precum si firmarea unui guvern care sa ofere stabilitate in contextul multiplelor amenintari la securitatea nationala (interne si regionale). CNMR a avut o colaborare buna cu Nicolae Ciuca in calitate de sef al Statului Major General al MAPN atat in ceea ce priveste inzestrarea armatei romane cat si sustinerea industriei de aparare din Romania sau Legea Rezervistului Voluntar. CNMR considera ca momentul actual este unul care solicita solidaritate si punerea laolalta a intregii expertize de care beneficiaza Romania pentru a putea depasi crizele grave ce vor urma pentru romani. Ne exprimam speranta ca actualul guvern va avea o abordare transparenta, deschisa si profesionista in relatia cu societatea, cu romanii", a spus Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.