Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cumpănaşu, trimite 'seniorii' acasa: 'Tariceanu, Stanescu, Stoica, Iliescu si altii sa plece naibii odata si sa ne lase sa modernizam Romania!'

CNMR
Alexandru Cumpanasu CNMR

Preşedintele CNMR Alexandru Cumpănaşu a izbucnit pe pagina personală de Facebook, deranjat de afirmaţiile Gabrielei Firea, care a spus că ''un om ca Paul Stănescu poate fi un plus de imagine pentru PSD''. Preşedintele CNMR o contrazice pe Firea şi afirmă că ''este momentul ca bunicii să plece acasă să-şi crească nepoţii'', vizaţi fiind Tariceanu, Stanescu, Stoica, Iliescu.

''Cred ca a sosit momentul sa spunem cu totii lucrurilor pe nume fata de evolutia tuturor partidelor pt ca desi nu ne place EI decid soarta noastra a tuturor!. Iar eu si CNMR care reprezentam cat toti la un loc ca numar de membri nu vom sta indiferenti la deciziile interne pe care le iau partidele. Acum despre PSD: Sunt curios de ce Gabi Firea care este un om tanar, hotarat si o prietena - o spun deschis, simte ca o interfata ca Stanescu poate fi un plus de imagine pt PSD? Pe bune??

Mai avem sa aducem toti Presedintii de CAP sau prim-secretarii in fiecare partid si e gata!. Sau altii...nu mai vorbesc de guvernare. Cred ca a venit momentul sa terminam odata cu toate loazele si incompetentii sau bunicii care in loc sa-si creasca nepotii stau pe aici si vor sa conduca Romania. Este valabil pt toate partidele!. Tariceanu, Stanescu, Stoica, Iliescu si altii sa plece naibii odata si sa ne lase sa modernizam Romania!. Guvernul trebuie epurat si el de toti tractoristii si borfasii...PUNCT. Stiu ca deranjam dar vorba unui coleg: mai duceti-va d...u. Nu ne speriem de niste comunisti, golani batrani si pitipoance umflate cu pompa!''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.