Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cumpănaşu: 'Va avea România un En Marche? Ni-l dorim?'

CNMR
Alexandru Cumpanasu CNMR

Alexandru Cumpănaşu, preşedinte Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (CNMR), avertizează cu privire la pericolul unui "En Marche" românesc, prin care persoane fără competenţe în domeniul administrativ să ajungă la putere. Cumpănaşu atrage atenţia asupra consecinţelor evidente din Franţa.

"Va avea Romania un "En Marche"? Ni-l dorim?. Ce a adus bun Franței? Este mai bogata? Mai sigura? NU. Doar a adus demagogic puterea unui om si a dat de pereti cu sistemul politic francez, corupt si amoral. Ce a urmat? Castigarea alegerilor de catre Marine Le Pen, adica extremistii fara cap fara masura...Nu spun ca nu e nevoie de o "galeata cu apa pe puntea politica imputita" din Romania dar care sunt urmarile pe termen mediu?. Oare o structura nu este bine sa stie guvernare inainte de a guverna?!. Eu zic ca DA. Apolitica? DA. Exista in Romania asa ceva? DA. Oamenii vor vota si o maimuta in locul sistemului politic actual dar oare nu ar fi mai bine sa fie o maimuta care sa stie administratie? Sau macar sa isi iubeasca tara?...

Si eu tot mai traiesc cu speranta ca un partid cu doctrina, ideologie va sti sa castige increderea romanilor. De ce? Pt ca nu este normal si democratic sa guverneze societatea civila. Sau sa inventam structuri civice si la putin timp sa pacalim electoratul si le facem partide...insa la nevoie orice cetatean are obligatia sa-si ajute tara in orice mod necesar", scrie Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.