Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Dandea, Rapid: Suntem pregătiţi pentru noul an, ieri am început antrenamentele, iar de mâine mergem în cantonamentul din Antalya

prosport.ro
alexandru dandea

Fotbalistul echipei FC Rapid, Alexandru Dandea, a declarat, marţi, că lupta pentru play-off este foarte dificilă, el precizând că sunt 6-7 formaţii care au şanse reale de calificare, conform Agerpres.

"Suntem pregătiţi pentru noul an, ieri am început antrenamentele, iar de mâine mergem în cantonamentul din Antalya. Sperăm să îl încheiem sănătoşi, iar apoi să începem să adunăm puncte în campionat. Lupta pentru play-off este foarte grea, suntem acolo 6-7 echipe care au şanse reale de a se califica. Echipa care va fi mai inspirată va avea câştig de cauză. Eu cred că avem un lot destul de bun, dar şi celelalte echipe cu care ne luptăm sunt bune. Şi ei se vor întări, iar lupta asta pentru play-off va fi foarte interesantă", a afirmat fundaşul, prezent la vizita medicală efectuată de componenţii lotului giuleştean.

Dandea îşi doreşte ca echipa sa să joace cât mai curând pe noul Stadion Giuleşti.

"Nu ştim când vom juca pe noul stadion, ne dorim să jucăm chiar primul meci acolo, pentru că acolo e casa noastră. Sperăm ca Rapid să se întoarcă acasă, dar nu depinde de noi. Eu aştept cu nerăbdare, e visul meu să joc pe stadionul Giuleşti şi sper să o fac cât mai repede. Nu mai contează cu ce adversar se face inaugurarea... important e să se inaugureze cât mai repede. Eu sper să îl inaugurăm cu UTA (n.r. - primul meci acasă de la reluarea Ligii I, programat la 29 ianuarie) şi să luăm cele trei puncte", a spus fotbalistul.

Acesta speră ca accesul spectatorilor pe stadioane să nu mai fie restricţionat din cauza pandemiei.

"Pe noi ne ajută foarte mult suporterii. S-a văzut că atunci când s-au închis stadioanele jocul nostru a avut de suferit şi nu am mai obţinut aceleaşi rezultate", a adăugat Alexandru Dandea.

Cei 27 de jucători din lotul echipei de fotbal FC Rapid Bucureşti au efectuat, marţi, vizita medicală la clinica Sport Diagnostic din Capitală, înaintea plecării în stagiului de pregătire din Antalya (Turcia) programat în perioada 5-15 ianuarie.

Primul meci oficial al formaţiei Rapid din 2022 este programat la 22 ianuarie, în deplasare, cu Universitatea Craiova, în cadrul etapei a 22-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.