Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru David despre Axente: 'E mai gingaş şi e mai sensibil, am adus alţii şi sperăm să fie mai bărbaţi'

fcdinamo.ro
Mircea Axente, FC Dinamo București

Alexandru David, preşedintele lui Dinamo, i-a răspuns într-un mod ironic lui Mircea Axente, care şi-a reziliat contractul cu ”câinii” în această iarnă. Oficialul consideră că atacantul nu este capabil să facă faţă la un club de un asemenea calibru, unde pretenţiile sunt mari, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Dacian Cioloș vorbește despre PROTOCOALELE SECRETE: 'Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea ar trebui să și le asume'

"Nu sunt de acord cu Axente. Pentru că este un băiat atât de gingaş şi de sensibil şi nu rezistă la presiune a plecat. Are vârsta necesară să mai demonstreze şi pe la fotbal. Îmi pare foarte rău că nu a spus lucrurile astea până acum, că aş fi vrut să facem un schimb, să vină el în management şi să mă duc eu în locul lui. Sunt convins că fiecare dintre noi ne-am fi descurcat mai bine în noile poziţii.

Ar fi fost mai bine şi pentru club că nu ar mai fi trebuit să plătim o poală de bani pentru ca el să plece. Trebuie să vorbească mai mult la fotbal şi mai puţin prin cafenele. A zis că a schimbat mulţi antrenori, niciunul dintre antrenorii aştia nu i-au dat şanse?! Toţi or fi fost nebuni?! El e fără şanse. Tocmai că e mai gingaş şi e mai sensibil, am adus alţii şi sperăm să fie mai bărbaţi", a spus Alexandru David pentru DigiSport.

După doar 6 luni la Dinamo, Axente a plecat fără să-şi treacă în cont performanţe notabile. A marcat un singur gol, în derby-ul cu FCSB (3-3), iar recent Mircea Rednic a decis că nu mai are nevoie de serviciile sale. După despărţire, atacantul a declarat că nu a primit şansele pe care le merita: ”Nu ştiu de ce nu am mai avut şansele pe care consider eu că le merităm şi pe care mi le doream, N-am primit motive, nu am primit explicaţii, astea au fost deciziile clubului, deciziile antrenorilor. Tocmai din acest motiv, Dinamo a ajuns aproape de retrogradare, adică pe locul 11, pentru că au fost multe situaţii care nu s-au gestionat corespunzător”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.