Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru David, președinte Dinamo: 'Rednic are parte de întreg sprijinul nostru. Suntem convinşi că va face treabă foarte bună'

Mircea Rednic

Posibilitatea ca Mircea Rednic să plece de la Dinamo a fost negată de Alexandru David, preşedintele clubului. Oficialul a declarat că antrenorul are parte de întreaga susţinere a conducerii, scrie Mediafax.

Rednic a venit ca un adevărat salvator, dar putea pleca foarte repede. Se specula pe seama demisiei după primul meci, pentru că ”Puriul” ar fi pus presiune pe conducere, să-i fie aduşi doi fundaşi centrali. Din speranţa că nu vor renunţa la al treilea antrenor după 12 etape, conducerea pare că a decis să-i facă pe plac lui Rednic.

”Domnul Rednic are parte de întreg sprijinul nostru. Suntem convinşi că va face treabă foarte bună la Dinamo şi că va reuşi să califice echipa în play-off”, a spus David pentru Digi Sport.

Citește și: Florin Prunea: 'Am negociat cu Dinamo, nu au fost probleme financiare, au fost probleme cu durata contractului'

După 12 etape, Dinamo se clasează pe locul 12, cu 12 puncte, la 4 de ultima clasată FC Voluntari. În următorul meci, bucureştenii merg la Chiajna, pentru duelul cu Concordia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.