Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Delea, câştigătorul Survivor România 2022

www.kanald.ro
Emisiunea survivor

Alexandru Delea este câştigătorul Survivor România 2022 şi al cecului de 100.000 de euro. Războinicul, devenit apoi Vultur, a reuşit să depăşească toate provocările acestui sezon, câştigând trofeul atât de mult dorit de toţi cei care s-au înscris în competiţia de la Pro TV.

Seara a început cu ultimul joc al acestui sezon. Cei trei concurenţi care au reuşit să ajungă până în această etapă a competiţiei, au intrat pentru ultima dată pe traseu cu un singur gând: să ajungă în finală şi la votul celor de acasă care le-ar fi putut aduce 100.000 de euro. Mare le-a fost surpriză când alături de ei au venit toţi concurenţii care au părăsit show-ul, iar aceştia i-au încurajat exact ca-n perioadele petrecute împreună. Sigur pe el, decis şi categoric, Alex Delea a câştigat pentru a treia zi la rând şi s-a calificat direct în finală, conform news.ro.

Elena şi Ionuţ au intrat la votul celor de acasă, iar aceştia au decis ca Elena Chiriac să fie cea de-a doua finalistă, în timp ce Ionuţ Popa a fost desemnat ocupantul locului 3. Într-o atmosferă extrem de încărcată, domnul Dan a dat pentru ultima oară START VOT între Alex Delea şi Elena Chiriac.

Finala Survivor România a fost lider absolut de audienţă, în intervalul orar 20.28 - 00.32. În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.5 puncte de rating şi 28.4% cotă de piaţă, faţă de locul 2 care avea 3.9 puncte de audienţă şi 12.9% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români au urmărit ultima seară a competiţiei, iar în minutul de aur, la ora 22.26, aproape 2.4 milioane de telespectatori aşteptau rezultatul serii.

Prezentatorul Daniel Pavel a anunţat că au început înscrierile pentru anul viitor, pe site-ul survivor.protv.ro.

 

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.