Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Dobre a vorbit despre eliminarea de la Tokyo: Am învăţat multe din această competiţie

www.frf.ro
nationala de fotbal

Fotbalistul echipei olimpice a României, Alexandru Dobre, a declarat, miercuri, după eliminarea de la Jocurile de la Tokyo, că el şi colegii săi au învăţat multe din această competiţie.

''Sunt mulţumit de noi, am dat totul, sută la sută la fiecare meci. Am fost uniţi ca fraţii în această perioadă. A fost greu să ne adaptăm cu fusul orar, cu alimentaţia, drumul până în Japonia. Dar un lucru e sigur: fiecare jucător a vrut să dea totul la fiecare meci. Am învăţat multe din această competiţie, am căpătat experienţă care ne va ajuta pe viitor", a spus Dobre în conferinţa de presă de la finalul meciului cu Noua Zeelandă (scor 0-0), conform site-ului oficial al FRF.

"Nu mai există echipe slabe, toate naţionalele sunt foarte puternice, cu jucători în campionate tari. Acum trebuie să ne întoarcem la echipele de club şi să arătăm ce putem", a adăugat Dobre, jucător în liga a doua franceză, la Dijon.

Selecţionata României a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului masculin de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, după ce a terminat la egalitate cu Noua Zeelandă, 0-0, miercuri, la Sapporo, în ultimul său meci din Grupa B, informează Agerpres.

Tricolorii erau obligaţi să câştige pentru a se califica mai departe, după 1-0 cu Honduras şi 0-4 cu Coreea de Sud, dar nu au reuşit acest lucru, în faţa unei echipe foarte bine organizate şi superioară din punct de vedere fizic.

Selecţionata de fotbal a României a revenit la Jocurile Olimpice după o pauză de 57 de ani, încheind participarea pe locul al treilea în grupă, la egalitate cu Noua Zeelandă, dar având un golaveraj mai slab.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.