Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aleksandr Lukașenko fuge în Rusia! Întâlnire de gradul zero cu Vladimir Putin la Moscova: 'Datele sunt convenite!'

kremlin.ru
Putin Lukasenko

Vizita președintelui Belarusului, Aleksandr Lukașenko, la Moscova va avea loc în următoarele două săptămâni, a declarat reporterilor secretarul de presă al președintelui rus Dmitri Peskov. El se va întâlni cu omologul său rus Vladimir Putin, relatează Interfax.

"Datele sunt convenite. Cei doi președinți au fost de acord ieri că acest lucru va avea loc în săptămânile următoare. Prin urmare, în câteva săptămâni, reuniunea va avea loc cu siguranță", a spus Peskov.

Acordul cu privire la vizita liderului din Belarus la Moscova pentru discuții cu Putin a fost stabilit în timpul conversației lor telefonice din 30 august.

De asemenea, Peskov, la solicitarea jurnaliștilor, a comentat crearea „unei rezerve de putere a Federației Ruse pentru stabilizarea situației din Belarus”. El a spus că nu ar fi necesar acordul Consiliului Federației pentru posibila utilizare a rezervei rusești, dar acum nu se vorbește despre utilizarea acesteia, deoarece situația de acolo este sub control.

"În acest caz, nu ne vom angaja în raționamente ipotetice. Ideea este că acesta este un acord ratificat de parlamentul rus, acesta prevede anumite obligații ale Federației Ruse", a declarat secretarul de presă al președintelui rus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.