Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Măţel a semnat cu Craiova, după ce echipa din Bănie a achitat clauza de reziliere a jucătorului cu Hermannstadt

www.digisport.ro
CSU Craiova

U Craiova a făcut al doilea transfer important, odată cu revenirea lui Victor Piţurcă la echipa din Oltenia! Managerul general a reuşit să-l convingă şi pe Alexandru Măţel (29 de ani), a cărui clauză de reziliere cu Hermannstadt a fost activată, anunță MEDIAFAX.

De asemenea, alţi fotbalişti mai sunt aşteptaţi la U Craiova. Unul dintre favoriţii lui Victor Piţurcă din naţionala României, Alexandru Măţel, a semnat cu U Craiova şi se va lupta pentru un loc de titular cu Ivan Martic. Este a doua lovitură pe care o dă Craiova, în decurs de doar câteva zile, după ce a mai anunţat şi transferul lui Andrei Ivan. Fotbalistul cu 17 selecţii în naţionala României a semnat un contract valabil pe un an cu opţiune de prelungire pe încă doi ani. U Craiova a avut un mesaj special pentru fotbalistul venit de la Hermannstadt:

"Alexandru Măţel a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă doi ani. Bine ai venit în familia Ştiinţei, Alex şi mult succes în tricoul alb-albastru!", a transmis clubul din Oltenia.

Echipa din Oltenia e pe cale să-l piardă pe Cristi Manea, care e foarte aproape de FCSB, conform anunţului făcut de Gigi Becali, luni dimineaţa. În schimb, Craiova e pe urmele unor jucători precum Alexandru Băluţă sau Florin Ştefan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.