Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Maxim a fost unul dintre cei mai criticaţi fotbalişti ai României după egalul cu Muntenegru

www.fanatik.ro
Alexandru Maxim

Mijlocaşul Alexandru Maxim a fost unul dintre cei mai criticaţi fotbalişti ai României după egalul de la Ploieşti, 0-0 cu Muntenegru, scrie Mediafax.

Fotbalistul convocat de Cosmin Contra după o lungă perioadă de absenţă de la echipa naţională a plătit cu titularizarea în cel de-al doilea meci, 2-2 cu Serbia, însă continuă să treacă printr-o pasă bună la echipa lui de club.

Mijlocaşul Alexandru Maxim a fost unul dintre cei mai criticaţi fotbalişti ai României după egalul de la Ploieşti, 0-0 cu Muntenegru. Fotbalistul convocat de Cosmin Contra după o lungă perioadă de absenţă de la echipa naţională a plătit cu titularizarea în cel de-al doilea meci, 2-2 cu Serbia, însă continuă să treacă printr-o pasă bună la echipa lui de club.

Cel puţin asta consideră jurnaliştii germani de la Kicker, acolo unde fotbalistului lui Mainz îi este dedicat un articol în termeni elogioşi. Potrivit Kicker, Maxim este autorul unor goluri foarte importante pentru echipa lui de club. ”Trendul a început la finalul sezonului 2017/2018, atunci când Maxim a început să fie titularizat din nou şi a contribuit la menţinerea echipei sale în Bundesliga, cu golul din victoria cu 3-0 în faţa lui RB Leipzig”, notează sursa citată. Jurnaliştii continuă: ”În primul meci oficial din acest sezon a calificat aproape de unul singur echipa cu o dublă împotriva lui Aue, în partida din primul tur al Cupei. În weekendul trecut, a marcat golul decisiv în victoria cu Augsburg”.

Citește și: Tragerea la sorţi a 16-imilor Cupei României a stabilit două meciuri cu echipe din prima ligă: Concordia Chiajna – Viitorul Constanţa şi Voluntari - FC Botoşani

Maxim nu a fost titular în meciul în care a adus victoria în prelungiri, însă antrenorul a explicat că introducerea lui abia în minutul 86 a avut o logică. ”Am vrut să ne concentrăm pe 4-4-2 cu doi jucători defensivi în centru”, a precizat Sandro Schwarz.

După primele trei etape din Bundesliga, Mainz a acumulat 7 puncte şi este, alături de Borussia Dortmund, Wolfsburg, Hertha şi Borussia M'gladbach pe locul 2, la egalitate de puncte şi cu două puncte în spatele lui Bayern Munchen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.