Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Maxim: 'Sunt clipe dificile pentru noi toţi. Trebuie luate anumite decizii, probabil trebuie făcute anumite schimbări'

www.gsp.ro
Alex Maxim națională

Mijlocaşul Alexandru Maxim a declarat, luni seară, după ce naţionala României a ratat orice şansă de a se califica la Cupa Mondială din Rusia, că trebuie luate anumite decizii în privinţa primei reprezentative şi probabil trebuie făcute schimbări. "Sunt clipe dificile pentru noi toţi, pentru o ţară întreagă. Toată lumea e dezamăgită pentru ce se întâmplă la echipa naţională. Dar nu ne rămâne decât să ţinem capul sus, să muncim. Sunt alţi oameni care ar trebui să tragă linie şi să vadă ce e de făcut. Indiferent de ce antrenor va veni la echipa naţională până la urmă ai nevoie de fotbalişti. Probabil nu suntem de ajuns, probabil asta e valoarea, asta e realitatea. Trebuie luate anumite decizii, probabil trebuie făcute anumite schimbări", a spus Maxim la TVR.

Alexandru Maxim a precizat că el şi colegii săi au crezut în calificare atât timp cât au existat şanse matematice. "Suntem fotbalişti profesionişti, dacă vrem să obţinem calificări trebuie să ştim să jucăm sub presiune", a adăugat mijlocaşul. El a vorbit şi despre conflictul verbal pe care l-a avut cu o persoană din tribună la meciul cu Armenia, de pe Arena Naţională. "Nu voi permite niciodată nimănui să-mi jignească familia. Acea reacţie a fost adresată unei singure persoane. Chiar şi aşa nu trebuia să reacţionez. Îmi pare rău. Nu pot să-mi cer scuze în faţa acelei persoane", a spus Maxim.

Selecţionata României a fost învinsă, luni sea, de naţionala Muntenegrului, scor 1-0, în etapa a opta a grupei E şi a ratat orice şansă de calificare la Cupa Mondială din 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.