Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Mitriță lăudat la New York City FC în Major League Soccer: 'E incredibil ce face puștiul ăsta cu mingea. Fanii de aici îl vor adora, cu siguranță'

Facebook Alexandru Mitrita
Alexandu Mitrita

Alexandru Mitriță (24 de ani) a evoluat în doar două partide pentru New York City FC în Major League Soccer, însă antrenorul și colegii sunt deja uimiți de calitățile pe care le etalează acesta, potrivit mediafax.

Citește și: Conducerea DNA iese la rampă! Reacție la sinuciderea procurorului Tamaș Schiffbeck

Fostul atacant al Craiovei a fost integralist pentru formația din New York în cele două remize din acest sezon, cu Orlando City (2-2) și DC United (0-0) și a impresionat prin jocul său dinamic, însă căpitanul echipei, Alexander Ring, crede că românul mai are până la capacitatea maximă.

Citește și: Izbucnire la adresa lui Klaus Iohannis! Lia Olguța Vasilescu reacționează

"Nu trebuie să așteptăm minuni de la el încă din primele meciuri. E un băiat bun, calm, timid, la fel cum am fost și eu când am venit. Ne va lua ceva să ne obișnuium cu el și el cu noi. Cred că va fi mult mai bine în iunie sau iulie, când va strânge câteva meciuri.

Citește și: Anunț de ultimă oră din partea DNA! S-a descoperit trafic de influență de milioane de euro

Dacă îl vezi la antrenamente, e incredibil ce face puștiul ăsta cu mingea. Singura problemă este că va avea nevoie de puțin timp să se adapteze în MLS, dar fanii de aici îl vor adora, cu siguranță", a declarat Ring, potrivit prosoccerusa.com.

Citește și: A ieșit la iveală! Cine o susține pe fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi

Domenec Torrent, antrenorul nord-americanilor, a comentat și el situația lui Mitriță și, de asemenea, cere timp pentru acesta: "Oamenii se gândesc că Mitriță îl va înlocui pe David Villa, dar nu, nu este așa. Mitri este un jucător de top, joacă incredibil, dar nu mă aștept să dea 25 sau 30 de goluri. Trebuie să jucăm ca o echipă", a spus acesta.

Citește și: Norica Nicolai atac la adresa lui Rareș Bogdan! ‘Talentul de slugoi nu înlocuiește caracterul’

Alexandru Mitriţă a fost integralist în primele meciuri din MLS. A reuşit o pasă de gol în prima partidă, 2-2 cu Orlando.

New York este pe locul 6 al Conferinţei de Est din MLS, cu două puncte. Următorul joc al echipei românului va avea loc duminică, 17 martie, contra lui Los Angeles FC. După acest joc, Alexandru Mitriță se va alătura lotului României pentru meciurile din preliminariile EURO 2020, contra Suediei (23 martie) și Insulelor Feroe (26 martie).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.