Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Pașcanu are ofertă din România: 'Am vorbit cu Mirel Rădoi, el mi-a spus să joc undeva unde să am continuitate'

LCFC.com
 Alexandru Paşcanu

Unul dintre oamenii de bază din apărarea lui Mirel Rădoi, Alexandru Paşcanu (20 de ani), a recunoscut că are o ofertă clară din România. Apărătorul central a declarat că pentru moment nu poate spune numele echipei, anunță MEDIAFAX.

Paşcanu a recunscut că e dorit în Liga 1: "Din România, este o ofertă concretă. Voi lăsa toate opţiunile deschise. Am vorbit cu impresarii. Cel mai important lucru e să joc. Va fi primul meu sezon la seniori. E greu să joc 30 de meciuri în Premier League. Din câte ştiu, sunt câteva oferte din Premier League. Ştiu din ziare, nu am apucat să discut cu impresarul meu.

Citește și: Președintele Tribunalului Timiș, scrisoare care provoacă CUTREMUR în magistratură

O să-mi pun clauza la următoarea echipă să pot să particip la Jocurile Olimpice. Dacă e o echipă care spune că nu vrea să mă ia din acest motiv, înseamnă că nu sunt dorit 100% acolo. Lipsesc două săptămâni. Am vorbit cu Mirel Rădoi, el mi-a spus să joc undeva unde să am continuitate. Nu m-am gândit până acum să joc acolo (n.r în Arabia). Ce să caut în Arabia? Poate să merg în vacanţă", a spus Alexandru Paşcanu, la Digi Sport.

Alexandru Paşcanu a fost crescut de Leicester, iar până în prezent nu a evoluat într-un meci de seniori. A evoluat la toate grupele de juniori ale lui Leicester, iar în stagiunea precedentă s-a remarcat în Premier League 2. Paşcanu e cotat la 400.000 de euro şi de serviciile sale se interesează CFR Cluj şi FCSB.

CFR Cluj are nevoie de jucători U21

Ardelenii au mare nevoie de jucători U21, după cum a spus şi antrenorul Dan Petrescu. "Bursucul" a recunoscut că CFR Cluj va transfera doi jucători eligibili pentru regula U21 în această vară. Din sezonul următor, echipele din Liga 1 trebuie să alinieze doi fotbalişti de tineret în primul 11. În acest moment, Dan Petrescu are la dispoziţie patru jucători eligibili pentru regula U21: Valentin Costache (20 de ani / atacant), Claudiu Petrilă (18 ani / mijlocaş), Rareş Ispas (18 ani / fundaş stânga), Cătălin Itu (19 ani / mijlocaş).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.