Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Paşcanu se va decide după Euro 2020 dacă alege să joace la FCSB sau CFR Cluj

LCFC.com
 Alexandru Paşcanu

FCSB şi CFR Cluj au anunţat de nenumărate ori, public, că îl vor cu orice preţ pe Alexandru Paşcanu. Fundaşul le va da şi mai multă încredere, după ce a afirmat că ”dezlegarea” de Leicester are şanse mari de reuşită. Se gândeşte la interesul celor două, dar după Campionatul European U21, potrivit mediafax.

Citește și: Ruptură între USR și PLUS? Dan Barna a ocolit răspunsul

Gigi Becali şi Daniel Stanciu nu s-au ferit să recunoască faptul că echipele pe care le finanţează/ reprezintă sunt interesate de Paşcanu. Oficialul ardelenilor a vorbit despre acest lucru chiar seara trecută: ”A fost o discuţie cu Paşcanu. Dorinţa lui e să rămână în afară, şi-a prelungit contractul acolo, dar încercăm. Manea a dat dovadă de experienţă şi urmărim şi alţi jucători de la U21. Suntem cu ochii pe naţionala de tineret, acolo sunt cei mai buni. Avem un buget stabilit pentru transferuri şi asta e problema care arde, regula U21. Principalul obieectiv este calificarea în grupele cupelor europene”, declara Daniel Stanciu la Digi Sport, iar vorbele lui pare că au ajuns până în Italia, pentru că Alexandru Paşcanu a anunţat:

Citește și: Liviu Dragnea s-a retras în carapace! Informații din camera de la Rahova

”Deocamdată sunt cu gândul doar la naţională, nici nu m-am mai gândit la echipa de club. Atmosfera de aici e foarte bună şi chiar nu m-am gândit la ce voi face dupa EURO. Când va veni timpul, când se va termina campania asta, atunci mă voi gândi. La FCSB sau CFR Cluj o mă gândesc după ce terminăm campania asta. O să pun atunci totul pe masă şi o să văd ce decizie o să iau. Sper să iasă bine şi să fie şi mai multe opţiuni. Cu cât mai multe, cu atât mai bine”, a spus Alexandru Pascanu.

Paşcanu evoluează în prezent la echipa U23 a lui Leicester, unde a fost promovat încă din 2017. S-a integrat rapid, iar anul trecut a fost desemnat cel mai bun fotbalist al echipei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.