Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Paşcanu şi-a asigurat viitorul: Cinci echipe din Premier League se bat pe fundaşul central

LCFC.com
 Alexandru Paşcanu

Alexandru Paşcanu a făcut un turneu excelent la EURO U21, până acum, la fel ca şi colegii lui. Dar fundaşul central se bucură de un interes mare din partea unor echipe din fotbalul englez. Din Premier League mai exact, potrivit mediafax.

Potrivit The Sun, Paşcanu este pe listele a 5 formaţii din prima ligă, astfel că Leicester trebuie să îi propună de urgenţă un nou contract, cu detalii contractule mai bune, şi o clauză de reziliere. Contractul cu Leicester este scadent în vara lui 2020.

Citește și: Codrin Ștefănescu, avertizează! ‘Sper ca regulile să nu se schimbe în timpul jocului’

Chiar dacă nu a debutat la seniori şi a evoluat pentru echipa U23 a lui Leicester, Paşcanu a fost un ”zid” în meciurile României cu Anglia şi Croaţia. A dat dovadă de siguraţă, pare un jucător destul de complet şi a intrat în atenţia englezilor. "5 cluburi din Premier League se interesează de Paşcanu. Leicester i-a activat clauza de prelungire, dar chiar şi în aceste condişii, Paşcanu poate fi luat la preţ redus, având în vedere că e în ultimul an de contract", scrie The Sun. Fundaşul de 20 de ani şi-a manifestat intenţia să vină în Liga 1 Betano, mai ales după ce a aflat că există interes din partea celor de la CFR şi FCSB. A declarat că va alege după Campionatul European, dar în contextul actual şi-ar putea schimba decizia. Poate să îşi îndeplinească visul, acela de a evolua în Premier League.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit! „Ai grijă la crocodili și șobolani”

Până să decidă unde va evolua, Paşcanu are în faţă cel mai important meci al carierei, alături de colegii de la naţionala U21. România joacă împotriva Germaniei în penultimul act al competiţiei joi, de la 19:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.