Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Paşcanu, un morat excepţional înaintea partidei cu Anglia: Englezii sunt jucători cu valori mari, dar până la urmă sunt oameni, nu sunt roboţi

LCFC.com
 Alexandru Paşcanu

Fotbalistul Alexandru Paşcanu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că jucătorii din naţionala under 21 a Angliei au valori mari, dar “sunt oameni, nu roboţi”, astfel că nu pot face ceva prin care să îisurprinsă pe tricolori în mod deosebit, potrivit news.ro.

Citește și: Cu cine discută zilnic Rareș Bogdan: ‘Am luptat umăr la umăr’

“E un meci foarte important şi pentru noi şi pentru ei. Avem o echipă bună. Suntem pregătiţi să atacăm meciul acesta care poate fi decisiv şi abia îl aşteptăm. Eu o să încerc să-mi fac treaba în apărare, o să trebuiască să ne apărăm bine. În acelaşi timp, de ce nu, să dau gol din corner. De când eram mic am visat să joc împotriva Angliei. O să pot să fac asta mâine şi sper să putem să aducem victoria. De când mă ştiu tot timpul am ţinut cu România şi la fotbal, şi la handbal, la orice. (…) Şi pentru noi e un meci pe viaţă şi pe moarte, putem face un pas mare către calificare. Sunt jucători cu valori mari, dar până la urmă sunt oameni, nu sunt roboţi. Nu pot face ceva foarte special care să ne surprindă într-un mod deosebit”, a spus Paşcanu.

Citește și: Olguța Vasilescu desființează Opoziția: Ei nu vor

Echipa naţională de tineret a României a debutat cu victorie la Campionatul European, marţi, la Serravale, scor 4-1 cu selecţionata Croaţiei. Două goluri ale României au venit după consultarea sistemului VAR.

Următorul meci al României va avea loc vineri, de la ora 19.30, cu Anglia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.