Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Petrescu, întâlnire la Washington cu președintele Consiliului de afaceri americano-român

arhiva personala
Alexandru Petrescu

Aleandru Petrescu, aflat în vizită la Washington a descris întâlnirea la care a participat alături de Eric Stewart, presedintele Consiliului de afaceri americano-roman (AMRO), un promotor al relatiilor bilaterale comerciale dintre Romania si SUA.

„Am avut o foarte buna intalnire cu Eric Stewart, presedintele Consiliului de afaceri americano-roman (AMRO), un promotor al relatiilor bilaterale comerciale dintre Romania si SUA.

Citește și: Ciudățenia din cazul de la Caracal. Ce a tranșat Gheorghe Dincă în ziua în care Alexandra a sunat la 112

Avand in vedere rolul pe care il indeplineste AMRO de platforma de sustinere si promovare a intereselor romanesti atat la nivelul administratiei de stat americane cat si la nivelul comunitatii de business, subiecte precum: impactul implementarii 5G in Romania asupra mediului de business, securitatea cibernetica si elemente de legislatie europeana care impacteaza evolutia business-urilor americane in spatiul european au tinut agenda intalnirii de la Washington din aceasta dupa-amiaza. Un punct relevant al discutiilor din cadrul intalnirii l-a constituit sustinerea pe care AMRO o ofera constant Romaniei in efortul acesteia de a deveni membru OCDE in perspectiva primului moment decizional al organizatiei de extindere.

Citește și: Avertisment de ultimă oră al lui Alexandru Cumpănașu: ‘N-o să permitem asta!’

La intalnire au participat si reprezentanti ai companiilor care au operatiuni semnificative in Romania : L3Harris Technologies, Lockheed Martin, Raytheon si Amgen Inc”, a scris Alexandru Petrescu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.