Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Rafila: Ajungem în Scenariul 4 săptămâna viitoare

www.europafm.ro
rafila

În România s-a înregistrat vineri cea mai mare creștere a noilor cazuri de coronavirus de la izbucnirea pandemiei: au fost înregistrate alte 263 de noi cazuri de îmbolnăvire, pacienții noi având vârstele cuprinsă între 0 și 94 de ani. Președintele Societății Române de Microbiologie, a declarat, joi, la Digi24, ca reacție la cea mai mare creștere a cazurilor din România:

  • „Era de asteptat. Noi am avut doua-trei zile cu stabilizarea numarului de cazuri insa nu puteam sa credem ca am ajuns la varful numarului de cazuri  si  sistam la un trend descrescator. Cu siguranta va mai continua acet trend crescator, dupa parerea mea pana dupa Pasti, dar e important sa fie cresterea modereta, adica sa nu se dubleze noile cazuri de la o zi la alta, ci sa fie suportabil pentru sistemul de sanatate.
  • Scenariul cel mai favorabil este ca in decurs de 7 zile ajungem la 2.000 de cazuri. Dar este foarte probabil ca acest scenariu sa fie depasit si sa atingem mai repede 2.000 de cazuri. Scenariul 4 inseamna ca sunt peste 2.000 de cazuri confirmate si exista posibilitatea sa fie activata si a treia linie de spitale.
  • Eu vad trendul descendent in a doua parte a lunii mai”

Vezi si: SURPRIZĂ Ordonanța pentru păsuirea plății ratelor are prevederi nespuse de Guvern: Cine NU poate beneficia de prevederi (VIDEO) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.