Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Rafila, după ce Cîțu a vorbit de o remaniere guvernamentală: 'Eu cred că se joacă destul de mult şi la zona speculativă, politic'

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a comentat, luni, informaţiile privind o posibilă remaniere guvernamentală, după evaluarea care va avea loc în şedinţa coaliţiei. Rafila afirmă că ”se joacă destul de mult şi la zona speculativă, politic” şi precizează că e normal ca miniştrii să îşi prezinte, periodic, rezultatele, potrivit news.ro.

Ministrul Sănăţii, Alexandru Rafila, a afirmat că nu are astfel de informaţii privind o posibilă remaniere guvernamentală.

”E normal ca periodic miniştrii Guvernului să poată să prezinte o situaţie legată de ministerele pe care le coordonează, nu ştiu în ce măsură subiectul discuţiei este legat de remaniere. Eu cred că se joacă destul de mult şi la zona speculativă, politic”, a mai spus Rafila.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a afirmat, luni, că doreşte o evaluare a miniştrilor PNL şi a Guvernului în general, în special pentru a asigura reformele din PNRR şi revenirea economiei. ”Nu este nimic special”, afirmă Cîţu, chiar dacă evaluarea se face la doar câteva luni de la instalarea Guvernului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.