Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Rafila profețește că tot anul vor fi interzise adunările de peste 100 de persoane

www.europafm.ro
rafila

Profesorul Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, a declarat marți la Digi24 că relaxarea restricțiilor după data de 15 mai va fi făcută gradual, însă multe dintre activități, mai ales cele cu public, precum spectacolele, nu vor fi reluate în 2020.

„În ceea ce privește adunările, eu nu cred că în acest an adunările de mare amploare vor fi reluate, este o părere personală. Probabil că între 50 și 100 de persoane o să fie un interval acceptabil, dar trebuie raportat la un anumit spațiu. Dacă spațiul e mic, distanțarea nu se poate produce. Concerte de mare amploare în aer liber eu nu cred și nu cred că o să fie în nicio țară”, a declarat Alexandru Rafila.

„În ceea ce privește mallurile, eu cred că trebuie să se redeschidă diverse tipuri de magazine, de unități comerciale. Nu știu dacă mall-urile în sine se vor redeschide pentru că sunt zone aglomerate”, a precizat Alexandru Rafila.

Citește și: Victor Ciutacu a EXPLODAT la adresa lui Traian Berbeceanu: Penalul ăsta lucrează în MAI ca ditamai șef de cabinet al comandantului celulei de criză .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.