Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Rafila, semnal de alarmă: Eu cred ca s-a cam pierdut controlul. Ocuparea spitalelor este la refuz in tara. Intrega capacitate de ATI este ocupată

Reprezentantul României la OMS, deputatul PSD Alexandru Rafila, a declarat joi seară la Antena 3 că din raportările cazurilor zilnice de coronavirus el trage concluzia că autoritățile au pierdut controlul.

Citește și: EXCLUSIV - LISTA deputaților și senatorilor alesi la alegerile din 6 decembrie

„Nu putem avea 7000 de cazuri la nivel national din care 2.000 in Bucuresti. Avem 2.000 in Bucuresti pentru ca se testeaza. Si in tara situatia e similara. Eu cred ca s-a cam pierdut controlul. Ocuparea spitalelor este la refuz in tara. Nu mai este niciun pat liber. Intrega capacitate de ATI este ocupata”, a declarat Alexandru Rafila.

Un număr de 7.067 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în urma efectuării a 31.437 de teste la nivel naţional, potrivit datelor transmise, joi, de Grupul de Comunicare Strategică. Dintre acestea, în municipiul Bucureşti - 1.762 şi judeţul Ilfov - 664.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.