Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Rafila sugerează că Guvernul ar fi închis școli și piețe fără să consulte vreun specialist: 'Trebuie asumat bărbătește că tu ai luat decizia'

Reprezentantul României la OMS, Alexandru Rafila, candidat PSD la parlamentare, a declarat joi seară, la Antena 3, că nu știe dacă Guvernul s-a consultat cu specialiștii în domeniul sănătății înainte să decidă închiderea temporară a școlilor și a piețelor aflate în spații închise, dar că organismele cunoscute de ele nu au fost consultate.

Alexandru Rafila că în cazul unui grup tehnic pe probleme de sănătate, membrii nu s-au reunit de 3 luni deci nu avea pe ce să fie consultat, iar în ceea ce privește o comisie tehnică pentru COVID-19 din care face parte și el „nu ne-a întrebat nimeni niciodată despre oportunitatea închiderii piețelor și a școlilor”.

El a spus că guvernanții trebuie să spună „deschis” cum iau anumite decizii. „Trebuie asumat bărbătește că tu ai luat decizia, nu să arunci pe specialiști, nu este un lucru corect”, a declarat Rafila.

Citește și: Ungaria își modifică Constituția și încinge spiritele: familia este alcătuită din femeie și bărbat ,

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.