Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Suvache şi Radu Simion vor lupta pentru aur la Campionatele Europene de box pentru cadeţi de la Sarajevo

www.news.ro
mănuși box

Doi pugilişti români, Alexandru Suvache şi Radu Simion, se vor lupta pentru aur la Campionatele Europene de box pentru cadeţi de la Sarajevo, în timp ce alţi trei rămân cu medaliile de bronz după înfrângerile suferite, joi, în semifinale.

La cat. 54 kg, gălăţeanul Alexandru Dumitru Suvache l-a învins în semifinale pe sârbul Strahinja Rasovic, la puncte (5-0), iar în finala de vineri îl va înfrunta pe ucraineanul Ivan Bezuglîi, potrivit agerpres.ro.

Radu Nelu Simion (CS Dinamo) s-a impus în faţa bosniacului Njegos Bubnjevic (5-0) şi va boxa în finala cat. 66 kg cu rusul Savva Morozov.

În limitele cat. 52 kg, Alexandru Narcis Magdalin a pierdut la puncte (0-5) în semifinala cu rusul Platon Kozlov, la cat. 57 kg, ucraineanul Anatoli Begunov l-a întrecut la puncte pe Bogdan Nicuşor Trifu (5-0), în timp ce moldoveanul Pavel Zavalişin a câştigat la puncte (4-1) în faţa lui Leon Andrei Majer, în semifinalele cat. 90 kg.

România are şase medalii asigurate la Europenele de cadeţi, patru de bronz obţinute de Magdalin (cat. 52 kg), Trifu (cat. 57 kg), Majer (90 kg) şi Mirela Elisa Cojocaru (cat. 48 kg), şi alte două a căror culoare (aur sau argint) va fi decisă vineri, după finalele în care vor boxa Alexandru Suvache şi Radu Simion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.