Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alfred Laurentiu despre 'România educată', proiectul lansat în 2016 și aprobat în 2021

Facebook
Alfred Laurentiu

Senatorul Alfred Laurentiu vorbește despre demagogia mincinoasă a  ”României lucrului bine făcut” cât și despre propaganda guvernamentală a proiectului ”România Educată”.

"Proiectul ”România Educată” va fi aprobat azi????

Oare acest așa zis Proiect nu a început in 2016????

Proiectul, lansat în 2016, s-a soldat până în acest moment cu elaborarea unor documente programatice, fără însă ca acestea să fi produs vreo modificare în sistemul de educație.

După demagogia mincinoasă a ”României lucrului bine făcut” președintele merge cu aceiași propagandă în Guvern cu așa zisul proiect ”România Educată”, despre care nimeni nu știe nimic, deși au trecut 6 ani de așa-zise dezbateri publice, consultări și analize.

Nu există niciun document, nimeni n-a văzut raportul prezidențial al ”marelui proiect” ci doar un memorandum al guvernului.

În ultimii 6 ani, pas cu pas, Iohannis și camarila de dreapta au subminat Educația, nu doar prin măsuri habarniste ci și blocând cinic proiectele de dezvoltare, investițiile din domeniul educației derulate prin PNDL.

Proiectul de reformare a Educației închipuit de Iohannis și ai săi este atât de prost încăt este criticat până și de membrii dreptei:

- Mircea Miclea – fost ministru al Educației, șef al comisiei prezidențiale pentru Educație în mandatul lui Băsescu:” Cred că România educată e un eșec total. Șase ani pierduți!”

- Academicianul Nicolae Manolescu a criticat reforma anunţată de Iohannis în Educaţie.

- Funeriu a adus critici dure la adresa președintelui Iohannis și a proiectului România educată;

”Nu lăsăm niciun copil în urmă!” clamează Iohannis. O minciună sinistră! Sute mii de copii au fost abandonați doar în acest an pentru că guvernul Său n-a fost capabil să le asigure instrumentele necesare cursurilor online.

România Educată a lui Cîțu, Iohannis, PNL, USRPLUS este de fapt România Abandonată. În care abandonul școlar a devenit flagel – peste 90.000 de copii au dispărut din sistemul educațional între momentul înscrierii în clasa întâi și cel al bacalaureatului; în care doar 40% dintre copiii care se înscriu la școală ajung să ia bacalaureatul; în care analfabetismul a devenit cronic și afectează peste 42% dintre elevi.' a concis Alfred Laurentiu pe pagina de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.